Werkplaats

Na jarenlang in de binnenstad te hebben gezeten van Purmerend aan de Purmersteenweg achter de Big-Boss, die helaas eind 2008 afbrandde werd onze oude, maar gezellige werkplaats te klein, ook voldeed deze niet aan de gestelde eisen. In 2007 hebben wij dan uiteindelijk ons nieuwbouwpand op het industrieterrein “ De Baanstee” betrokken, Netwerk 143 werd ons nieuwe adres. De nieuwe werkplaats werd voorzien van alle eisen die tegenwoordig gesteld worden, van een kantine,kantoor en magazijn op de bovenverdieping. Beneden werd een geheel nieuw machinepark geplaatst met afzuiginstallatie, alles volgens de gestelde eisen van gemeente en ARBO dienst.

Het nieuwe machinepark heeft ervoor gezorgd dat wij onze werkzaamheden voor onze klanten fors konden uitbreiden, wat wij wegens ruimtegebrek nog wel eens moesten uitbesteden, doen wij nu in eigen beheer. Zo maken wij ook de winkelinterieurs voor onze klanten,tot in het buitenland toe. Wilt u een handgemaakte keuken of radiatorombouw of een wandmeubel naar uw eigen ontwerp, kastenwand voor uw slaapkamer of inloopkast? Wij maken het voor u. Uiteraard maken wij ook onze eigen kozijnen in grenen of hardhout, de keus is aan u. Dakkapel of een deur naar eigen ontwerp, wij maken het voor u.

Maar als wij terugkijken wat wij in de bijna 20 jaar zoal gedaan hebben, mogen wij best trots zijn op al onze werkzaamheden, de vele aanbouwen, badkamers, opbouwen en dakvensters, renovatieprojecten en winkelverbouwingen hebben nog nooit tot serieuze klachten geleid. Dat komt mede doordat wij al vele jaren met dezelfde bedrijven samenwerken zoals een installatie-loodgieters-schildersbedrijf. Ook voor uw houten vloer kunt u via ons terecht. Wij leggen deze ook vakkundig voor u en de showroom is bij ons in het pand gevestigd.

Al met al, voor u een zeker gevoel, daar staan wij persoonlijk voor in, wij vergeten niet dat u als klant,ons bestaansrecht geeft.

Wij vragen ook geen vooruitbetaling bij een opdracht, als wij met de werkzaamheden beginnen ontvangt u pas een eerste factuur,eerlijk en geen kleine lettertjes.

Mischien nog leuk om te weten, vanaf  eind 2010 hebben wij ook een klein bouwbedrijf in Frankrijk, in de Allier (03) en de Var (083) aangezien ik al diverse opdrachten daar uitgevoerd heb  voor Nederlanders ,is dit een nieuwe uitdaging voor mij. Ik hoop dan ook daar menig opdracht uit te voeren in dat mooie land. Mijn zoons zullen de werkzaamheden  dan  overnemen, net zo goed, en vertrouwd  met alle facetten van het vak.

Werkplaats
Werkplaats
Werkplaats